TIDSFÖRDRIV.


dig själv som lyckligast

någon du aldrig vill förlora

den du alltid har roligt med

den som du känt kortast tid men som ändå betyder mycket
den du har mest oförglömliga minnen med

någon som betyder mycket

någon med samma humor

någon du aldrig kommer släppa

någon du litar på till 100 %

någon du alltid kommer bry dig om

den som du känt längst och som du aldrig kommer lämna

någon du kan berätta allt för

någon du vill lära känna bättre

någon som är söt

någon som är lätt att prata med

någon du har många minnen med

UTVECKLINGSSAMTAL

Sitter på frisörskolan och har just haft utvecklingssamtal, väntar på att dom andra ska komma tillbaka från lunchen så vi kan börja med en ny uppsättning.

Har inget internet på min dator hemma, därav den dåliga uppdatteringen men de borde vara fixat till imorgon iallafall! Tillsvidare så uppdatterar jag så mycket jag kan från annat håll! :)


OTROLIGT BRA!


DE SKA BLI BRA TILLSLUT



Jag vet bara inte riktigt vart jag ska just nu
men jag har lovat mig själv att de ska bli bra tillslut!


PARADISE!

Life goes on,
it gets so heavy,
the wheel breaks the butterfly.
Every tear, a waterfall.
In the night, the stormy night,
she closed her eyes.
In the night,
the stormy night,
away she flied.

She dreamed of paradise, everyday she close her eyes


IDOL MYS!

Blev en lugn kväll med idoltittande och mys med små syrrorna som far iväg till härnösand imorgon för att lira lite bandy, vilket betyder att jag får huset för mig själv när alla andra åker med, skönt!
Ska snart kolla utröstningen på idol och sen ska jag kolla lite Sons Of Anarchy innan jag somnar! :)

KAOS!


DETTA KOMMER MIN KVÄLL BESTÅ AV..


Några avsnitt Sons of anarchy (säsong 2)

SLUTRESULTAT..




Gjort klart uppsättningen [chek]
Fixat praktikplats [chek] fick dock springa runt hela Luleå innan vi hitta

Det är vad min dag har bestått av inkl domarutbildning med laget. Nu ska jag hoppa in i duschen, se något SOA avsnitt och sova. Godnatt!

VÄNNER..


UPPSÄTTNING.

Idag på karaktären började vi dagen med att redovisa våra grupparbeten vi har jobbat med, sen fick vi en uppgift att 2 och 2 göra en uppsättning till öppet hus nästa vecka. Imorgon ska vi fortsätta med dom ett tag på morgonen sen får vi fara iväg och leta praktikplats, då ska jag och Linda fara till Luleå och leta eftersom det är fullt typ över allt i Kalix men de blir nog bra!



Den här bilden fick jag och Linda som inspirations bild, är inte riktigt klara med den men så här ser den iallafall ut för tillfälligt...




Ska fixa lite mera med luggen och i nacken sen är vi helt färdiga :)

LÄNGTAN


ONÖDIGT..

Sitter och chillar lite har precis städat upp lite i mitt rum. Ikväll har vi träning, sista träningen innan sm steg 2 som spelas hemma i Kalix på Söndag så hoppas på att vi får till lite spel idag på träningen. Innan de blir de nog lite besök, trevligt!
Har även slutat tidigt idag som varje torsdag, riktigt skönt för var riktigt trött..råkade sova bort en timme av engelskan när vi såg film så känndes bra att få fara hem och vila sen :)

EN DAG..





Idag är verkligen inte min dag den har varit dålig på alla sätt och vis, jag blir så arg på såna dagar och när ingen fattar! Så nu ska jag lägga mig i sängen och vrida mig  i några timmar innan jag förhoppningsvis somnar. Godnatt!

HJÄRTAT ÄR PLATSEN DÄR VÄNNERNA FINNS

Alltid vid din sida!♥

TWO PEOPLE


MAKE UP



Dålig kvalla på bilden men var iallafall till Boden idag där vi blev sminkade och fotade på model lab, blev väl några fina bilder men köpte ändå ingen eftersom dem kostade 550 kr styck så kändes de inte så värt.

Ska snart ta och sova har mycket jag måste orka med imorgon, skola plugga och träna.. måste säga att de verkligen känns tungt med skola, jag vill bara skita i allt och ligga hemma resten av mitt liv känns de som och ännu jobbigare känns de när vi ska ha vårat första prov i historia på onsdag och jag fattar ingenting och har inte ens öppnat boken ännu. Smart tjej!
Tror jag säger godnatt för idag och hoppas på att ni har lite mer motivation i livet än vad jag har just nu! ♥

SLINGOR

Ligger i sängen just nu och har precis vaknat, ska snart kliva upp och göra mig iordning för att sen fara och slinga felicias mammas kompis hår eller hur de nu var haha. Sen får jag se vad som händer sover nog hos felicia för ska agera lite frisör imorgon också innan vi åker till boden för fotografering de blir nog bra!

Har inte orkat skriva så mycket under lovet. Har tagit vara på tiden och umgåts med mina vänner, firat halloween med en massa sköna, varit 3 vändor till happis och även hunnit träna lite också. Synd bara att lovet börjar lida mot sitt slut och jag måste till skolan på måndag..

DE FINASTE SOM FINNS - MINNEN

De enda jag har kvar är de finaste jag har, det är minnerna med dig och dom kommer alltid leva kvar! ♥


fan vad jag saknar dig

HALLOWEEN









Blev inte många bilder sen helgen men här är några! :)

MINNEN

Tiden far iväg men minnena finns kvar ♥


RSS 2.0