SLÖSAT PENGAR..


Tog helg igår efter endast en lektion så nu har jag inge mer skola innan lovet, endast några dagar praktik nästa vecka också.
Drog iväg till Luleå för lite välbehövlig shopping med Felicia och Lena, kul kul! Kom hem med rätt mycket grejer ändå både nödvändiga och inte så nödvändiga men sved i plånkan efter att ha sprättat nästan 2000 kr..men vad gör man inte för lite sommarkläder och onödigheter eheh.

Just nu har jag precis duschat och så ligger jag i sängen och väntar på min go pojke som nog kommer snart. Är helt slut i kroppen så lite mys skadar ju inte. Godnatt på er allihop! :)

KLIPPT FANNY..

Klippte Fanny idag på praktiken, bort med lite nötta toppar och så lite sådär spontat så vart det en lugg också mitt i allt men vad gör de, hon passade riktigt bra i det så jag hoppas hon är nöjd! :)

PRAKTIK

Första praktikdagen för den här gången har jag sysslat med en liten (eller egentligen ganska stor) förändring i Felicias hår, vi har nämligen blekt ännu med slingor så nu är de massor av ljusa härliga slingor till sommaren och snyggt blev det!
Vad jag kommer ha för mig där imorgon vet jag inte ännu har ingen kund iallafall men de blir nog bra ändå, sen är de bara skola 3 dagar och praktik nästa vecka så är det lov! och hur jag längtar alltså! :)

LITE BILDER


Här är bild på tröjan och jeansen jag köpte i Luleå i lördags, köpte ett vitt oversize linne också som jag inte orkade fota.

[en lite bättre bild sen jag klippt mig också]

Så otroligt skönt att ha gjort bort alla nationella prov har bara matta muntliga kvar imorgon, och det är endast 5 skoldagar kvar och 5 dagar praktik innan lovet.
Ser emot praktiken riktigt mycket faktiskt, ska bli kul att få komma ut.
Sen ser jag även fram emot lovet.
Ser fram emot shopping i Luleå nästa helg med mina bästa.
Ser fram emot våran stockholms resa 16 Juli - behöver verkligen få komma iväg så det blir perfekt!

Ja så jag ser faktiskt fram emot ganska mycket just nu, trots allt de jobbiga som tynger ner vardagen! :)

LÅNG HELG - LULEÅ

Så otroligt skönt med långhelg! Vaknade imorse och trodde de var Måndag, for till Luleå vid halv 10 med min familj gick på stan ett tag och även fast jag bara hade 500 kr med mig blev jag 4 plagg rikare, jag kan verkligen inte spara pengar haha. Efter att ha gått på stan någon timme for vi och hälsade på gammel mommo och gammel moffa innan vi åkte till Sunderby sjukhus och hälsada på mommo.

Har kommit hem för typ 2 timmar sen har hunnit äta middag och se gårdagens bigbrother avsnitt och nu liggar jag och inväntar mitt hjärta för myskväll! :)

[tog en ful cambild med lite ofixat hår, men bara för att visa att jag förändrat frillan lite ;)]

Kanske fotar kläderna jag köpte imorgon, på måndag eller något.

KORT

För tillfälligt funkar det inte att föra över bilder från min telefon, hade tänkt visa hur de blev när jag klippte och slingade håret på min ena syster för drygt en vecka sen men får fixa de imorgon istället.
Ska även försöka fixa bild på min egna nya frisyr, har nämligen klippt lugg och trivs ändå rätt bra i det :)

JAG BER EN BÖN..



DE FINNS INTE..

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you, but I know you won't be there
I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you, but I know you won't be there


Jag bara orkar inte, att gå runt och veta att en person som står en så sjuukt nära ska lämna oss här på jorden inom en snar framtid, det bara finns inte :'(

SÅ SANT!

‎"Oäkta Vänner säger: Ta inte din pojkvän/flickvän före dina vänner! Riktiga vänner säger: Gå du och var lycklig, vi finns alltid kvar för dig"


Dock ska man ju inte alltid välja bort vännerna heller, men ni fattar om dom är äkta vänner ska man ju aldrig tvingas välja bort någon :)

EN HJÄLTE..

- Världens starkaste person!

HOPPLÖST

Lever just nu i en ständig oro med rädslan att inte veta hur nagonting kommer bli, kan inte få bort alla hopplösa tankar, kan inte fokusera på annat, det känns allt annat än bra!

hejdå, bloggar när jag orkar helt enkelt.

MUCH TO DO!

Godmorgon på er! har vaknat för drygt 1 timme sedan och jag är trött som bara den kan jag medge, igår efter skolan hann jag bara hem så for vi och handlade och åt lite grand snabbt hos morfar innan jag bytte om för att fara och jobba på pappas jobb. Blev nästan 8 timmars arbete med servering av vin, varmrätt, mm och sen en herrans massa plockande och disk men i de stora var de faktiskt ganska kul och de skadar ju aldrig med lite extra pengar.
Kom iallafall hem nån gång där vid 2, men kunde såklart inte somna då så tror klockan hann bli halv 4 iallafall..

Idag ska jag se till att plugga Hud,hår&färg och kanske även skriva klart filmanalysen och historiauppgiften annars blir det imorgon. Sen ska vi även fira min bror i förskott eftersom nästan ingen är hemma imorgon då han fyller år egentligen. Har även lyckats lova 2 klippningar idag så de gäller att ligga i hårt nu, så bäst att börja med pluggandet direkt. Förhoppningsvis avslutar jag den här dagen med mys med mitt hjärta :)


DÅLIGT SLUT PÅ DAGEN..

What am I gonna to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces
Startade dagen med nationella engelska (uppsatsdelen) som gick förvånadsvärt bra för att vara jag haha, hade ett riktigt drygt hål på nästan 3 timmar som kändes som en hel dag typ innan matten.
For hem med Lena efter skolan, städade upp i mitt rum medan hon gjorde historia sen käkade vi middag och for tillbaka till skolan för att höra när 3orna redovisade om sitt projekt arbete och sedan sitta ner och prata lite i olika grupper kring de. Svamlade på lite med Lena här när jag kom hem innan hon for med bussen.


[bild sen helgen på mig och lena]

Till de dåliga då..
Har hunnit med ett dåligt besked nyss, bara sånt man inte orkar med något som tär något oerhört på mina krafter just nu. Mommo flyttades igår från intensiv avdelningen i Kalix (efter att ha legat där 19 dagar) till en vanlig avdelning i Sunderbyn, min syster ringer dit för att prata med henne men istället svarar en sköterska och ber att få prata med mamma. Hon har blivit flyttad till intensiven IGEN, ikopplad alla slangar och skit ännu en gång. Förstår inte varför just hon, skulle göra vad som helst för att ta all smärta och alla långa dagar hon går igenom nu, imorgon är de 3 veckor sedan och de lär ju bli några till..hon är inte värd att gå igenom så mycket skit, tycker sjukhusen också ska ta och rycka upp sig och kolla upp vad fan som är felet.
Jag vill ha min mormor tillbaka, som vanligt!
De här var verkligen inte det slut jag ville ha på dagen, nu går tankarna på högvarv..


What am I gonna to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up
I'm falling to pieces

VAD VORE LIVET UTAN DIG?

Mitt liv skulle inte funka utan dig, du är de finaste jag har som får mina dagar att gå. Jag älskar dig otroligt mycket och jag är så sjukt glad av att få ha dig vid min sida. Du betyder obeskrivligt mycket för mig, mina känslor för dig går inte att sätta ord på men jag vill iallafall att du ska veta, att du är de bästa som har hänt mig! ♥

LÅNG HELG

Har haft en skön lång helg som tyvärr börjar lida mot sitt slut nu, så tänkte dra en kort resume av vad jag har sysslat med..

Fredag - Var lediga från skolan pga. inställda lektioner, låg och drog mig i sängen innan jag mötte upp min mamma på stan för lunch/fika och presentinköp. Efter de hälsade vi på mommo på sjukhuset. For på spinning + gym med Felicia och Matilda. Resten av kvällen mös vi på här hemma jag och Felicia.

Lördag - Åt frukost ute på altanen i finvädret innan jag tog en prommenad till sjukan för att hälsa på mommo igen, satt där i 1,5 timme och pratade ungefär innan jag gick hem igen. Resten av dagen kvällen spenderades med mitt hjärta.

Söndag - Även denna dag tillbringade jag åt min fina pojkvän, var hemma och mös på. Bokade även en Stockholmsresa till sommaren så i Julia åker vi min familj och Jacob till sthlm, härligt! Hade handbollsträning och avslutade kvällen med lite mys innan vi somnade.

Måndag - Hann med ytterligare lite mys på morgonen innan min träning. Efter träningen for jag hem, duschade och fixade mig lite innan vi drog till Felicia för middag och lite roligheter, dock slutade kvällen inte riktigt lika roligt men fick iallafall sova med mitt hjärta en natt till och umgås med han idag. 

Idag - Har vi inte gjort ett skit legat i soffan/sängen hela dagen, for och tränade fotbolls brudarna kl 17 och nu sitter jag här.

Så nu vet ni de hejsvejs!  


BÄTTRE UPPDATERING KOMMER..

..Bjuder på en bild sen gårdagens valborgsfirande så länge :)

RSS 2.0