SOFFHÄNG & GLASS

Ligger fastklistrad framför idol med denna goding...



Ska ta och sova tidigt ikväll för har två matcher även den här helgen. 07.50 går bussen mot Boden men vi är lika taggade för det! :)

DÅLIGT!


Av olika skäl har uppdateringen inte varit på topp. Jag återkommer imorgon för nu ska jag krypa till sängs! :)


PERMANENTRULLNING & FORMBLÅSNING


Detta är vad vi har sysslat med på karaktären idag..permanent rullning och fönteknik formblåsning (dock är bilderna från google när jag glömde fota mitt eget arbete idag). Tog ca 2 timmar att göra permanentrullningen och man ska klara de på 40 minuter innan vi går ut.
Nog med de, efter skolan tog jag mig en powernap innan träningen. Hade ute löpning 30 min och inne 1,5 timme men blev ganska lugnt eftersom alla var slitna efter gårdagens matcher!

Nu ska jag slå igång tv:n och somna till Sex and the city. Imorgon har vi också karraktär så hoppas på att de blir något roligt vi ska hålla på med.

Godnatt :)

KVÄLLEN I KORTA DRAG!

Var med laget i relaxen ikväll och myste på, pratade inför morgondagen och käkade pizza. Nu är jag jätte trött efter allt badande så ska snart sova, är laddad som fan till imorgon men ändå sjukt nervös men de ska nog gå bra!

Våra matcher är:
9.00 - mot Spårvägen
14.00 - mot Boden handboll

Kom och hejja oss till nästa steg i sm! :)

HALLELUJAH!

Gropen som dom gräver kommer dom själva falla i.

LITE AV VARJE.

Igår skrev jag ingenting men Lena kom hit efter skolan så har umgåtts med henne och haft träning osv. Sen sov hon här till idag.
Var en jobbig skoldag idag men gick ändå rätt fort som tur var.
Efter skolan har jag hunnit ta en prommis med Felicia och fått massage av henne, färgat håret på Josefin och sen varit ut och umgåts med några kompisar. Det blev iallafall en trevlig dag. Ska snart sova imorgon är de inspirationsdag på flow, ska och se fotboll och sen handbollsträning och chilla i relaxen med laget. Blir en tididg kväll imorgon också för att ladda inför sm på Söndag! :)
"I don't wanna lose control, but I'm falling Falling down..."
I don't wanna lose control, but I'm falling
Falling down...

WHY DO I SILL FEEL..


INNAN DU DÖMER MIG..



Innan du dömer mig: Ta på dig mina skor.
Gå samma gator som jag gått.
Bearbeta förlusten av människor jag förlorat.
Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit.
Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
Res dig alltid upp igen och gå.

NYVAKEN!

Ligger i sämgen och har precis vaknat, är nämligen ledig idag och de känns sjukt skönt måate jag säga.
Ska snart gå och göra mig lite frukost och sen fara och lämna pengar till Julia som åker till New York imorgon och ska köpa ett par skor åt mig där, de tackar jag för när de är typ dubbelt så billigt där! :)

Senare ikväll blir det träning, känns skönt de också för jag har riktigt mycket spring i benen känner jag haha! 
Tror jag ska försöka få med mamma på en liten tripp till happis också om hon är hemma hehe.

STARKAST!


HÖST UPPSÄTTNING..

Som jag sa igår så skulle vi göra en höst inspirerad uppsättning idag, såhär blev min och Lenas..







När jag kom hem från skolan slocknade jag ganska så snabbt och vaknade (blev väckt) vid halv 7 och sen har jag kollat idol och tagit det lugnt.

REDOVISNING

Idag på skolan har vi inte gjort speciellt mycket, haft redovisning om alla schampon osv..var svårt att komma ihåg allt men de gick ändå rätt bra.
Efter de har vi varit i skogen och plockat löv och annat smått och gott till morgondagens projekt, då ska vi två och två göra en höstinspirerad uppsättning. Jag blev med Lena och vi har fina planer så lägger upp resultat imorgon hur den blev!


Nu ligger jag och laddar inför ett flow pass, direkt efter de blir det handbollsträning. Så får se om jag orkar skriva något mer ikväll kommer nog vara rätt så trött :)

SÖNDAG-TRÄNINGSDAG!


Tänkte köra på en träningsdag idag, måste ju börja ladda ordentligt inför sm nästa söndag som spelas hemma i kalix. Så om en liten stund ska jag knyta på mig skorna och promenera mig till gymmet där jag tänkt jobba igenom lite armar och mage/rygg. Sen ikväll ska jag och Elin fara och träna handboll med killarna på deras träning eftersom vi inte har någon egen.


Idag är de även handboll på tv!

Elitserien herrarkl 15.50 på svt 1.
Ystad - Lugi
Skövde - Guif
Det får man ju absolut inte missa!
Återkommer kanske lite senare om jag har något vettigt att skriva :)

MINA PARFYMER..

I brist på ideér vad jag ska skriva om tänkte jag visa mina parfymer (älskar att köpa parfymer och variera mellan olika).
Punk - oriflame

Alyssa Ashley Vanilla



Britney Spears Midnight


Ed Hardy


Britney Spears Circus


Laila Bagge You Rock


Paris Hilton Can Can
Det var nog alla tror jag, dock använder jag inte alla lika flitigt..man har ju sina favoriter som med allt annat. Är även sugen på att köpa en ny. Har ni några tips på någon som luktar gott så får ni gärna tala om de! :)

DAGENS CITAT!


SKOLFOTO!

Fick mitt skolfoto till mobilen idag (enskilda bilden)..
Idag vaknade jag av att Lena ringde kvart över 7 hahah..ops! De har gått väldigt segt att ta sig upp på mornarna den här veckan måste jag säga. Efter skolan var jag med Felicia här och svammlade på, skulle egentligen in till stan men vi tog oss aldrig så långt haha! Imorgon är de Fredag, gud så skönt. Jag behöver helg och vila! :)

I AM HUMAN..


SÅHÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU!


BEAUTIFUL...


TÄNKVÄRT!

 

Klickade in på pawo's blogg tidigare och hittade denna text, helt sjuk bra skrivet (tror dock de var rosanna som skrivit den men är inte säker). Jag tycker iallafall att ni ska ta er tid att läsa den för de ligger en hel del sanning bakom de som skrivs!

 

”Till alla tjejer och killar”

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.


LÅNGHÅRS UPPSÄTTNING


Detta är vad vi har gjort på karaktären idag, samt gått igenom permanentrullning som vi ska fortsätta med imorgon. Det här är då en långhårsuppsättning som är ganska enkel att göra och går att variera på olika sätt.
Imorse hade vi skolfoto, inte någon höjdare när regnet öser ner men hade paraply som tur var.
Nu ska jag snart fara och kolla på min träning, har fortfarande en hals som inte vill sammarbeta med mig alls!

GOOD MORNING..

Ligger i sängen med en hals som värker utav bara fan..känns som att jag har två tennisbollar till halsmandlar. Inte härligt så jag får hoppas att de ger sig snabbt! Jag har inte tid att bli sjuk nu.
Nåja ska iallafall trotsa min hals idag och fara mot Haparanda med 12.25 bussen, ska ju som sagt shoppa med Lena. Sen kanske hon kommer med till Kalix! Nu ska jag nog kliva upp och gå och dricka te och käka halstabletter så de kanske lindrar lite iallafall!




TAKIDA

There's no one like the other
It's in your hands, It lies in all our hands
Listen to your mother break free from the fence
I's when you cry it all ends
And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark showing you the way
Bringing you the fire I will love you I will hurt you too
All we need is cover from the no lovers from the cold others
What we feel now isn't pain just a scent of it is enough
Blinding me with grace
There's no have to do it your way
There's no one like the other
It's in your hands, It lies in all our hands
Listen to your mother break free from the fence
I's when you cry it all ends
And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark showing you the way
Bringing you the fire I will love you I will hurt you too
All we need is cover from the no lovers from the cold others
What we feel now isn't pain just a scent of it is enough
Blinding me with grace
There's no have to do it your way

FREDAG KVÄLL!

Den här Fredagen får sluta med en lugn kväll med tv tittande tillsammans med lite chips, godis och cola. Är sjukt trött och sliten efter den här veckan och har massor att fundera över som inte är så jävla kul men skit samma.
Imorgon far jag iallafall till Happis för att umgås med Lena och gå och se om mah hitta något fint till skolfotot vi har på måndag, de blir härligt! :)

KÄNSLAN ATT..


KAKOR!

Har just suttit och tryckt i mig detta med Emma (har typ 3 gånger så mycket kvar). Vi slutade 11 idag så då gick vi och Julia till Manhem och träffade Lars, våran gamla lärare. Sen for Julia hem och jag och Emma hit och bakade. Nu ska vi plugga lite matte för har ett litet prov imorgon och ikväll blir det träning! :)

MARILYN MONROE CITAT!






Två underbart fina citat av ingen mindre än Marilyn Monroe, dom ljusar liksom upp lite i den mörka stämningen!

KÄRLEK ÄR SOM..



MOA LIGNELL - IDOL 2011

Solklar vinnare redan nu om ni frågar mig, så sjukt duktig. Dessutom är låten som hon skrivit riktigt fin! :)

SCHAMPO INPACKNING UNQ ONE

Idag har vi gått igenom schamponeringen, tränat massagetekniker och fått tvätta varandras hår.
Igår gick vi även igenom alla Revlon produkter vi kommer använda oss av på skolan (dvs shampon, balsam, inpackning osv) så idag fick vi göra bedömningar på varandra vilket schampo man bör använda och de här hade jag i mitt hår..



"Color Sublime shampoo"Ett shampo för färgat hår som upprätthåller pigmenten i hårets fibrer så att färgen håller längre (vilket är jättebra när jag har rött hår som lätt vill rinna ur)Shampot rekomenderas till hår som är färgat med permanent färg, toning eller blivit uppljusat mer än 3 toner."Hydra Rescue treatment" En intensiv kurbehandling som stärker hårstrået och återställer fuktbalansen i torrt och förstört hår.

Inpackningen ska användas i fuktigt hår och verka i 3-5 min, den efterlämnar håret mjukt och glansigt.
Håret blev väldigt mjukt efter "tvätten" och dem här produkterna tänker jag nog köpa hem inom kort.
En annan härlig produkt som jag hade i mitt hår idag är Uniq one..


Denna produkt är så härlig så den har 10 bra egenskaper

♣ Tillför glans och eliminerar frissighet
♣ Återuppbygger skadat hår
♣ Skyddar vid värmestyling
Gör håret silkesmjukt
Färgbevarande med UVA/UVB-skydd

Gör håret lättare att styla
Gör håret medgörlig
Ger en hållbar frisyr
Förebygger kluvna toppar
Ger en naturlig fyllighet


Även denna produkt kommer jag inhandla inom kort. Känner att jag kommer bli väldigt fattig men alla produkter är självklart värt priset! :)

JAG VILL HA DIG HÄR OCH NU!


Gråt inte för den som inte älskar dig, älska den som gråter för dig!

DAGENS UPPGIFT..

En femfläta + en vanlig inbakad i en uppsättning, och vi fick göra precis hur vi ville. Var sjukt svårt att komma på något bra men här är iallafall resultatet..


Nu ska jag dra iväg på träning, känns skönt eftersom humöret inte är på topp!

GOOD DAY!

Vaknade upp med bra sällskap idag, låg kvar i sängen ett bra tag och senare på dagen for jag till Felicia för lite film mys med henne, vi har sett adam och eva. Mamma hämtade mig därifrån vid 20.00 när hon slutade jobba efter de har jag hunnit vara ut ett tag och sen bara chillat och dushat.
Nu ska jag lägga mig ner och sova för natten (tyvärr ensam idag) är ju skola imorgon, har karaktär hela dagen så blir säkert bra :)

VINST 10-3!

Satt på ishallen i drygt två timmar med Lena idag och kollade på match som förövrigt slutade 10-3 till Kalix, härligt! Kom hem vid kl tre och jag fryser fan ännu, de är helt sjukt hur jävla kallt de var inne i ishallen.
Förutom att se på hockey har vi hunnit vara en sväng på någon hälsomässa på folketshus, sett när mina små systrar spelat fotboll, blev vinst även för dem och sen bara chillat lite. Nu blir de bara att ta de lugnt resten av kvällen :)

GODMORGON!

Som ni ser så har jag fixat till en header, men så småningom ska jag väl fixa lite mer med bakgrunden och så. Men känns iallafall bättre med lite färg såhär till hösten!
Nu har jag vaknat för ett tag sen, försöker hitta något vänligt att ta på mig i klädväg idag men de verkar hopplöst haha. Ska och möta Lena på busstationen 10 i 12 så måste nog kliva upp nu iallafall!
Kameran ska med idag så förhoppningsvis kommer de nå bilder sen :)

INGEN KAN..


HELG IGEN!

Veckorna springer ju förbi känns typ som att de var tisdag igår, aja inte klagar man ju haha.
Haft långa tråkiga lektioner hela dagen, for hem och inväntade Felicia när jag slutade. När hon kom for vi in till stan och käkade middag och hon köpte lite grejjer, sen har vi varit hemma hos mig och myst på och spela in en liten film haha..är så trist att vi inte hinner umgås så mycket som man skulle önska nu när skolorna är igång och vi går på oliga skolor och allt :( men man för göra de bästa av situationen! 

(gammal bild på oss sen nyår)

Aja, nu ska jag snart krypa under täcket för natten och sova för imorgon kommer Lena till kalix och umgås med mig, vi ska på någon mässa och sen ska vi och kolla på hockey. Efter de blir de mys och lite annat gissar jag så får se om jag orkar uppdatera så mycket! :)

TRUE WORDS..


Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar på någon annan också!

RSS 2.0