SÖNDAG

Började dagen med att plugga lite till slöjdprovet men gav upp efter drygt en timme, satt och chillade vid datorn tills hjärtat kom hit. Vi låg och myste ett tag och sen hann vi även ut på en liten promenad i de sköna vädret innan jag gick till mormor och han till ishallen.
Nu har jag kommit hem därifrån för ett tag sen så nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan med något gott framför solsidan i väntan på att resten av familjen ska komma hem. Ska även försöka lära mig de sista i slöjden också :)

KINA MAT!


Håller på att fixa mig nu, senare ska jag dra ner på stan för att käka på kina med tjejerna.
Sen får vi se vad som händer men tror iallafall att jag tar med mig kameran! :)

KÖRIGA DAGAR..

Har blivit ganska så kass uppdatering nu på sista tiden, men nu är de ju såhär att jag har sjuuukt mycket i skolan så här innan lovet + träningar och matcher på det, då gäller det att prioritera.
Ikväll har jag iallafall varit och tränat så kom precis ut ur duschen och nu ligger jag i sängen och ska plugga lite innan jag somnar.. hade tänkt kolla igenom engelska fraserna som vi har till imorgon och sen även läsa några sidor i historia boken (ska ju läsa kring 50s + anteckningar innan torsdag så lika bra att börja).
Tar och pluggar till matte provet under lunchen imorgon eftersom att vi har 2 timmars lunch och provet direkt efter. Sen ska jag även försöka att uppdatera här lite bättre i helgen så gott de går :)
Nu ska jag sätta igång med plugget och sen säger jag godnatt!

HEARTBREAK CITY..





stayed long enough to know
I don´t know anything
I remember long ago
when love was a simple thing



RESULTATET...



fondväggen


Andra sidan (sen ska ju även väggordet upp där över sängen så de inte blir så tomt)


FÄRDI TAPETSERAT :)


Äntligen har vi tapetserat och målat klart allt i mitt rum, har även hunnit med att städa garderoben min också. Så imorgon blir de att skruva upp alla hyllor, spegeln osv.. och plocka fram dom nya grejerna, förhoppningsvis så kommer mitt väggord på måndag så vi kan göra de HELT klart :)

GAME!



Match idag på hemmaplan! ♥

HAPARANDA

Linda, Linnea, Fanny, Jag och Terese igår i Happis! :) ♥
Var i Haparanda igår och kollade in Handelsprogrammet och shoppade med några från skolan, skolan där och programmet verkade jätte bra..dock vet jag inte riktigt om de känns så lockande att gå just i Haparanda.
Men men blev iallafall en lyckad dag!

BESTÄLLT

Beställde väggordet jag ska ha i rummet när de blir klart igår, och de blev de här..
" A TRUE love story NEVER ENDS"
Nu har vi målat alla 3 väggar som ska vara vita, alla lister osv så nu är de bara fondväggen och de kvar som förhoppningsvis inte ska ta allt för länge :)
Ska kolla lite i Haparanda imorgon också om jag hittar något till rummet för ska dit med skolan på studiebesök och kolla på handelsprogrammet så då ska vi få gå och shoppa lite, så kanske hittar lite kläder också :)
nå nu ska jag gå och prata lite med mormor innan jag kryper ner i en varm sänge och sluter ögonen för natten..
godnatt!

DO NOT HIDE





"Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set"






ONE CHAPTER


You made my life, but i'm only one chapter in yours.

MÅLERI

Nu har vi äntligen börjat måla väggarna som ska vara vita.. så nu går det framåt, har faktiskt hunnit två varv (dock är de bara 1 varv målat på bilden så ser bättre ut nu) bara idag så förhoppningsvis är de snart klart :)
för tillfälligt så får jag ta och bo hos mommo och moffa så jag inte kvävs av all färg lukt, men inte gör det mig något alltid lika skönt att bo här :)

♥♥

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan


BAK & FRAM..


Bak & Fram, In & Ut och Upp & Ner
Försöker att förstå!

MAGNUS WEIDESKOG

Helt sjukt bra! låtarna, texterna, rösten.. allt!
måste vara de bästa albumet jag lyssnat igenom på mycket länge, klicka på bilden för att göra det ni också! ♥

FORGIVE ME


Dag 9 – BILD PÅ MIG OCH MIN BÄSTA VÄN

Fanny Löfmark - min allra bästa vän! ♥
har ju självklart flera andra vänner som också står mig väldigt nära :)

Dag 8 – EN DÅLIG VANA JAG ÖNSKAR ATT JAG INTA HADE

Asså jag fattar inte riktigt vad dom nu menar med "vanor". Men jag har någon slags vana att bli väldigt sur för det mesta man kan tänka sig att kan göra en sur. Vilket inte alltid är så bra men samtidigt kan jag ju inte göra något åt det, för jag är bara sån..

NEW STUFFS

Var en sväng till Haparanda idag med mamma, pappa och mina systrar.
Fick ju faktiskt med mig rätt mycket hem, bla. nya tapeter som ska upp, målarfärg, nya gardiner, ramar och små saker från ikea. Sen fick jag även ett par löpar tights som var på rean av mamma :)
Efter att jag kom hem har jag roat mig med att tömma alla mina hyllor och skruvat ner dom, städat och dammtorkat lite och sånt så nu hoppas jag på att vi kan börja göra om här inne så snabbt som möjligt, vill få in allt nytt! :)

DAG 5, 6 & 7

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Just nu skulle jag nog helst av allt vilja ha ett långt lov, helst sommarlov! är så less på denna snö och kyla nu så lite värme och sol skulle inte skada :)
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Min simon ♥
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
ojoj den listan kan göras lång!
först och främst skulle jag ta och fara på en utlandsresa, helst flera veckor.
Sen skulle jag givetvis shoppa i massor..
Fara och göra massa roliga saker med nära och kära osv..

Dag 4 – MINA MÅL/DRÖMMAR/ÖNSKNINGAR

Den här var rätt svår faktiskt, men när det gäller mina mål så har jag inte riktigt "satt upp" några speciella..siktar först och främst på att höjja betygen nu så jag kan gå ut grundskolan och känna att jag har gjort något bra, och sen vill jag kunna komma in på allt jag söker så jag bara kan välja sen. Det får väll bli mitt "mål".
Sen när de gäller drömmar och önskningar vet jag väll inte riktigt finns ju en heeel del men orkar faktiskt inte börja fundera ut något speciellt just nu, mer än att jag vill vara tillsammans med min älskling nu så länge som bara möjligt!
Så de får väll räcka just nu antar jag :)

Dag 3 – MIN FAVORIT ÅRSTID OCH VARFÖR

Glömde ju att skriva "dag 3" igår så gör det nu innan jag åker till skolan så får ni 4an sen :)
Alla årstider har väll sina bra sidor, men bäst måste nog ändå vara sommaren!
Varma sena kvällar, sol, bad, sovmorgon hur länge som helst, mys med nära och kära osv..

RSS 2.0