FÄRGA, KLIPPA, FÄRGA..

Dålig uppdattering igen, får skylla på att jag haft fullt upp med att förbereda min muntliga presentation till svenska nationella som vi gjorde igår. Kunde inte ha slutat bättre, A i betyg!
Efter skolan gick jag och Felicia och köpte hårfärg, mixtrade med de några timmar osv innan mitt hjärta kom och hon for. Så har myst hela kvällen igår och dagen har vi fördrivt tiden åt en massa spel!

Resten av dagen kommer bestå av att klippa och färga! :)

KARAKTÄR DAGAR!

Uppdattering om veckans karraktärsdagar (iförrgår och igår) finns på andra bloggen, klicka på bilden för att komma direkt dit! :)


BRA DAG..

Började denna söndag med att vakna upp bredvid hjärtat som sedan for iväg på fotbollsmatch.
Eftersom jag börjar känna mig piggare nu (endast lite hosta och snuva) så knöt jag på mig springskorna och for ut på en timmes prommis innan jag tillslut landade hos mommo och moffa.
Satt i timmar och pratade med mommo om allt mellan himmel och jord, hon är allt bra och ha vet inte vad jag hade gjort utan henne! Åt middag där innan jag gick hem och var med min pojke som kom hem från matchen, blev lite mys och så bara.

Pappa har även beställt hem ett brunt löshår till mig idag så inom kort ska jag bli brunett och långhårig igen, de ser jag fram emot!
Avslutade kvällen med att kolla big brother med min bror innan jag hoppade in i duschen, och nu ligger jag här.

Godnatt mina vänner! :)

WEHEART IT..









..det är vad jag sysslar med en fredagskväll som denna i min ensamhet, ska slå igång en film och äta lite godis innan jag ger upp för idag. Godnatt! :)

FREDAG

Har precis fixat mig klart och väntar på att Lena ska komma med bussen så vi kan börja gå till skolan, börjar 12.10 och ska försöka klara mig igenom den här dagen med en inte allt för rolig hosta.
Vad som händer senare idag har jag ingen aning om men antar att de blir att ligga hemma och ta de lugnt, se någon film och vila upp sig, förhoppningsvis lite mys med mitt hjärta också! :)


DET FINNS SAKER MAN SAKNAR EN HEL DEL!

Helt sjukt hur kul man kunde ha!

And the truth is that I really miss
[refrain]
All those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here
All those crazy things we did
Didn't think about it just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here
And the truth is that I really miss
All those crazy things we did ♥

FUNDERAR PÅ FRISYRBYTE..

Fick sota för att jag drog mig till skolan i måndags även fast jag borde ha legat i sängen. Vaknade helt utan röst igår fick knappt fram nå ord bara viskningar, hostan och halsen var värre och senare mot kvällen fick jag även någon slagt ögoninflammation också. Så jag har legat hemma i sängen både igår och idag, missade Björn Axén visningen som jag verkligen hade velat se..och även friluftsdagen idag.
Blir hemma imorgon också sen på Fredag får vi se, då ska jag nog försöka fara till skolan :)
Börjar få en mindre snygg utväxt i mitt koppriga som kommer bli väldigt svår att underhålla, så funderar på att färga över allt med en mörkbrun färg och stoppa i löshår så som jag hade i sommras och sen bara låta de vila börjar bli less på att färga håret nu haha :)
Bild sen sommarn

KÄMPAT

Har kämpat mig igenom en ganska så lugn skoldag idag, fast har dock inte mycket till röst kvar får hoppas det är bättre imorgon! Sen jag kommit hem har jag hunnit ta en liten pn, ätit tacos och klippt syster och pappsen. Nu inväntar jag hjärtat för mys och sovsällskap inatt :)

SJUK

Bloggen har fått lida lite nu eftersom att jag varit sängliggandes i sängen hela helgen, åkt på feber och förkylning så har inte haft orkt till någonting annat än tv, sova och lite mys med hjärtat. Tur jag haft han här iallafall så jag inte behövt vara själv.
Har fortfarande lite feber och så men ska försöka ta mig till skolan imorgon och på tisdag iallafall, imorgon ska vi ta med våran första "kund" till skolan och klippa, och på tisdag kväll ska vi några från klassen på Björn Axén visning i Luleå på kulturens hus, ingenting man vill missa i första taget!
Så ska fortsätta tillbringa kvällen i sängen med panodil, halstabletter och lite cola framför tv:n :)

EXTRA BLOGG..


Nu har jag skapat en till blogg med samma domän som den här, skriv bara /hantverksprogrammetfrisor efteråt så hittar du den, där kommer jag att blogga om mina 3 år på furuhedsskolans frisörutbildning. Kommer självklart fortsätta blogga här men gjorde den här bloggen främst för att jag själv ska kunna gå tillbaka och kolla på vad jag gjort tidigare och följa min egen utveckling tänkte att de kunde vara kul! Sen är de ju självklart ännu roligare om någon känner för att kolla in på den osv :)

Klicka på bilden för att komma till bloggen

WEHEART IT, THE BOY WHO..


Listan kan göras lång! ♥

HELGEN

Helgen kunde nog inte ha varit så mycke bättre, har fått tillbringa den med mitt hjärta, bandy tittande, bastu, mys osv. Efter att jag hade gått med han till furuvallen for jag med mamma och pappa på Team sportia och sen hem.

Efter de har jag varit med min stekiga vän här ovan och chillat, smidit massor av planer inför sommaren osv.
Nu ska jag se bb och sen packa ner lite saker som måste med till skolan imorgon. Inte så taggad men då är de väl tur att vi börjar veckan med karraktär som ialladall är kul :)

SJUKGYMNAST

Nu ska jag snart börja röra mig mot sjukan för att träffa min sjukgymnast och kolla upp vad de är som spökar i min axel som jag skada för typ 4 veckor sen.
Får verkligen hoppas att de inte är så allvarligt för nu vill jag börja träna igen!

LOV

Har haft lite dålig uppdattering här men skyller väl på att de är lov och jag har försökt ta vara på tiden så mycket som möjligt men tänkte berätta lite om vad jag haft för mig.

Lördag - Vaknade med hjärtat, morgon mys och sen gick vi in till stan för att kolla in Kalix vinterdag. Senare på kvällen for jag till Felicia, vi fixade hennes rum och lite sånt innan vi somnade.

Söndag - Klev vi upp och åt frukost som Felicias mamma hade gjort till oss innan vi remmade på oss pjäxorna och for ut på en liten skidtur. När vi kom tillbaka till Felicia for vi direkt till lappträsk och grillade innan vi for till mig för lite bastumys osv somnade rätt tidigt.

Måndag - Spenderade vi också ute i de fina vädret, köpte lite fika och gjorde varm choklad som vi tog med oss och gick ut på isen. Senare på kvällen hade mina systrar föräldrarmatch i bandyn och eftersom mamma inte ville spela fick jag göra de istället, var faktiskt riktigt kul märktes nog dock att de är många år sen jag la av med bandyn haha men fick mig 2 mål iallafall och ett inte lika roligt skavsår. Hann med lite mys med hjärtat också.

Tisdag - Tog bussen till Luleå med Lena halv 10 ungefär och gick i affärer och shoppade, åt max mat osv. Tog bussen hem vid 3. När vi kom hem lagade vi mat och fixade naglarna innan vi for och såg när min finis hade match. Hemma från den blev de bastu och så innan vi slockna.

Onsdag - Tog vi de rätt lugnt, städade mitt rum och bara chilla lite innan Lena tog bussen hem och Jacob kom hit. Så då blev de mys på kvällen med godis och big brother innan han for hem..eftersom att han jobbar hela lovet typ. Så fick sova själv vilket slutade med av att jag vaknade upp av en inte så kul mardröm vid 6 imorse.

Idag for jag till mommo och moffa när jag vaknade och åt frukost efter de for jag till stan med Natalie och Caroline för att hjälpa dom köpa presenter, hjälpte dom att fixa frillorna till kalaset ikväll också.
Har även hämtat ut min kamera idag.
Avrundar här innan de blir ännu längre, ska gå och plugga lite nu tror jag innan jag ska se big brother.


[två bilder från när vi var ute på isen]

Saknar mitt hjärta sjukt mycket! ♥

DET HANDLAR OM...

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska: du är vacker, tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

TILL SALU



Någon som vill köpa en systemkamera, Canon Eos 1000d med orginalobjektiv (18-55 zoom) Lite använd! 

10,1 megapixels CMOS-sensor
7-punkts autofokus med bred mätyta
Självrengörande bildsensor
2,5 tums LCD med direktvisningsläge
Läs mer här
Alla "orginalsaker" medföljer förutom minneskort.

1700kr

Såld!

ÖVERREDIGERAD

Överredigerad bild, men vad gör man inte när man är uttråkad? ;)
[gratis premium till alla på picnik framtill 31 april!]

SISTA PRAKTIKDAGEN..

Har varit på min sista praktik idag känns sjukt trist att de är slut för den här gången och att jag inte får fara tillbaka förän om typ 2 månader då vi har praktik igen. Har klippt för fullt idag, två nöjda kunder. Alltid lika kul!
Sen har jag hjälpt Josse med en uppsättning, lunchat på myggan med Anna, gjort airbrusch tattueringar osv. 8 timmars jobb och full rulle, bland den roligaste av alla dagar!
Sen jag kom hem har jag hunnit  städa upp i mitt rum, varit på ica och kollat lite på Natalie och Carolines bandyträning och nu har jag just duschat tänt lite ljus och lagt mig i sängen. Nu inväntar jag bara hjärtat så blir den här dagen världsbäst! :)

[kärlek]

I'M YOURS


blitt sparkad runt några gånger
som en del måste bli
för att fatta vad som betyder nåt
och vem som går att lita på
men när du var med mig,
musiken slutade aldrig
du bara får mig att hänga, hänga kvar

RSS 2.0