HOLD ON!

Kom på att jag inte lagt upp nå bilder på hur mitt hår blev sen jag färgade de så fotade två fula cambilder tillsvidare tills jag hinner fota någon bättre, dock ser de inte riktigt ut som på bilden! 

Idag har vi fortsatt klippa på karaktären, ökade längder och gradering så de känns som att vi börjar komma någon vart nu. Efter skolan har jag varit med felicia, färgat hennes mammas hår och lite sånt nu ska jag börja lägga mig för att sova i min ensamhet så jag tar mig upp imorgon.

We still hold on
Hold on, hold on now, now
Hold on to the dream

Although the road is long, we still hold on
We carry on, we still stay strong
Today is long but tomorrow will come
We still hold on
Hold on, hold on now, now
Hold on to the dream
Although the road is long, we still hold on
We carry on, we still stay strong
Today is long but tomorrow will come

LOVE

När du står framför mig
Då ter sig allting som det ska
Så kom närmre mig

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

För att du älskar idag
För att du älskar som jag


HELG MED HJÄRTAT!

Helgen har spenderats med hjärtat. Har hunnit med massa mys en skoter tur, bowling med Felicia och Filip, flott och mera film + mys. Har hunnit vara på handbollsträning också ikväll, så kom just ur duschen och ska se klart wallander innan jag säger godnatt för ikväll, tyvärr ensam inatt..

Jag älskar dig Jacob, glöm aldrig de! ♥

FÄRGA HÅRET!

Nu ska jag snart fara iväg mot frisörskolan för att äntligen få håret färgat!

MIN UPPSÄTTNING FRÅN IDAG



Inte helt nöjd men de får duga den här gången, har tyvärr ingen bild bakifrån men de var inte så märkvärdigt. Har bokat tid för att äntligen få lite förändring i mitt hår på fredag, då blir de ny färg. Sen har vi även hunnit vara och äta på kina med klassen och sett bio, efter de gick jag och min fina hem ett tag innan jag for och åt middag hos mommo och moffa. Efter de har jag inte gjort speciellt mycket, var med mamma och min bror och handlade och sen har jag legat i min säng och kollat på karlsson på taket, då vet ni de! :)

Att man saknar betyder att man älskar, att man älskar visas genom saknad


BJÖRN AXÈN..





Idag har vi jobbat med en Björn Axén uppsättning, imorgon ska vi fortsätta men då ska vi göra en egen med inspiration av olika uppsättningar av dom :)

GLADIATORERNA

Somnade i lite mer än 3 timmar tidigare, kanske lite väl länge men vad gör man inte när man är trött? Sen tog jag tag i mitt bombnedslag till rum och städade de, kändes sjukt jobbigt men nu är de äntligen fint igen. Gick med Caroline till ica en sväng och nu ska vi se gladiatorerna och mysa i soffan!

Saknar mitt hjärta ♥

SOVA

Varit och dömt handboll 2,5 timme imorse, måttligt less på de nu! Sen for jag och åt lunch hos mommo och moffa och har precis kommit hem därifrån. Ska sova en liten stund och sen hade jag tänkt ta och städa mitt rum för de behövs verkligen!

BEING STRONG

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

DIAGONAL VÄ/HÖ

Idag har vi fortsatt med helform, har klippt diagonal vänster och diagonal höger :)

NÅGOT SOM FÅR MIG ATT SKRATTA

Roliga saker? haha nä men jag vet inte skrattar faktiskt åt de mesta så länge jag inte är sur ;)


KARAKTÄREN

Äntligen! idag har vi fått våra klippset och gått igenom en massa saker som har med klippning att göra som tekniker osv. Sen efter lunch fick vi börja med att klippa, idag klippte vi helform som vi även ska fortsätta med imorgon kul kul!

DAG 5 ETT ÖGONBLICK

Måste säga att det finns så himla många fina ögonblick så de är verkligen inte lätt att plocka ut ett..men om jag säger såhär, de ögonblicken då man inser hur bra något är och man bara blir så där glad och allt känns rätt ni vet som när man blir kär? ;)

De får bli mitt svar på den här, och om man ska koppla dehär ännu mer till mig så var de ett sådant ögonblick på min senaste födelsedag. Då vet ni de!

JOBBIGT KVÄLLS TÄNKANDE..

Ni vet dom där lite extra långa timmarna på kvällarna när man ligger hemma helt ensam och bara låter tankarna flyga omkring och hjärnan går på högvarv, då man bara kan tänka på "negativa saker". Misstag man gjort bara för att man inte använde hjärnan lika flitigt då, för att man inte tänkte som man borde ha tänkt, men de är först nu när man ligger här man kommer på hur man skulle ha tänkt istället då kunde man ha sluppit de där ständiga påminnandet om hur fel man gjorde. Men men man lär sig av sina misstag och tur är väl de, då är de bara att hoppas de inte är för sent när man då kommer på de, eller senare.

Sen är de allt de här med att vara nöjd med sig själv, tro på sig själv känna att man räcker till och inte tveka på allt..Oavsett att man vet att man har familj, släktingar världens finaste vänner och pojkvän som bryr sig om en så känns de ibland som att man verkligen inte räcker till, alltid blir de fel någonstans och de är då man känner sig sådär urusel på precis allt, till och med saker som inte ens har med de att göra. Då man vill lägga sig under täcket och bara grina och slå sönder något.

De är såna här stunder som är sådär äckligt jobbiga, man vet inte riktigt vad de är som är fel men ändå känns de som att allt man gör blir fel, hur man än väljer prioriterar eller gör så blir hur som helst någon missnöjd och bara en sån sak kan få en att känna sig så himla dålig på alla sätt och vis. De är som att man skriker men ingen kan höra, man vill berätta vad som rör sig i huvet på en för sina närmaste men man kan inte sätta ord på de och man vill inte verka jobbig så man stänger de inne och hoppas på att slippa känna något, men ingen kan förstå hur mycket de känns man känner sig värdelös och som att inget kan hjälpa dig.

Kanske bara är jag som blir såhär knäpp och jobbig när jag tänker för mycket, men de går verkligen inte att beskriva kännslan till 100%. Kände bara att jag behövde få ut lite ur mitt huvud som förövrigt är riktigt fullproppat just nu, alla får väl vara en liten "mes" ibland.


"Det handlar om rädslan att inte räcka till, att förlora allt man har"



HELG

Otroligt skönt med helg, har sovit ut länge idag med mitt hjärta som nyss har farit hem. Var med han hela dagen efter skolan igår också var och så lite bandy, mysta kolla på film osv.
Nu ska jag följa med min bror till ica en sväng sen blir de att träna lite på de nya flowpasset så jag lär mig det så fort som möjligt! :)

NATTI

Slutade skolan redan 9.30 idag alltså efter första lektionen, dom andra hade blivit inställda. Satt kvar på skolan någon timme innan jag gick och åt hos mommo och moffa. Åkte hem med mamma som kom dit vid halv 1, vilade lite innan Felicia kom och jag färgade hennes utväxt.
Ikväll har jag även varit och sett på bandy med min fina, där de tyvär blev en förlust för Kalix.
Sen jag kom hem har jag bara hunnit kolla lite på tv, duschat och nu har jag lagt mig i sängen är rätt trött så ska bara leta fram nå kläder till imorgon så jag slipper det på morgonen sen ska jag slå igång en film och somna till.
Godnatt!

NÅGOT DU INTE SKULLE KLARA DIG UTAN..

Måste nästan svara samma som på den tidigare (de fyra som gjort skillnad i mitt liv) fast inkl resten av alla mina vänner och släkt. Sen finns de väl självklart andra "små saker" man inte klarar sig utan, typ som mobilen och allt sånt där men de är ju lite ointressant.

Nu ska jag klä på mig och invänta moffa som ska skjutsa mig till skolan, senare idag blir de att färga Felicias hår och lite sånt så uppdateringen lär inte vara på topp. Kanske kommer något inlägg ikväll om jag har något att dela med mig av! :)

GOOD TO KNOW

11 saker som tjejer älskar:
• killar som börjar skriva i chatten.
• killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig.
• killar som kramar dig bakifrån.
• killar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
• killar som kysser dig om du skriker på dem.
• killar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
• killar vågar att visa känslor för dig framför andra.
• killar som ger / lånar ut sin hoodie.
• killar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
• killar som alltid tar din hand.
• killar som älskar dig för vem du är!
• kopiera denna om du håller med.

BRÖLLOPSTEMA


Gjorde den här bröllopsuppsättningen på Lena på karaktären idag!

4 PERSONER SOM HAR GJORT SKILLNAD I MITT LIV..

Världens bästa mommo! ♥

Världens finaste pojkvän! ♥

Min galnaste & bästa vän! ♥

Min obeskrivligt saknade bästa ania! ♥

Ni är älskade!

2. MIG SJÄLV I ORD

Svårt att beskriva sig själv i ord hade varit lättare att be någon annan göra de. Så nöjer mig med 1 ord - Komplicerad

I BRIST PÅ NÅGOT ATT SKRIVA OM..

Dag 1 - Mig själv i bilder.
Dag 2 - Mig själv i ord.
Dag 3 - Fyra personer som har gjort skillnad i mitt liv.
Dag 4 - Något du inte skulle klara dig utan.
Dag 5 - Ett ögonblick.
Dag 6 - Något som får mig att skratta.
Dag 7 - Något jag ångrar.
Dag 8 - Något jag ser fram emot.
Dag 9 - En bild som betyder mycket för dig.
Dag 10 - Mitt liv just nu.


Kör väl dag 1 på en gång då - Mig själv i bilder







RSS 2.0