HELT SLUT I SKALLEN EFTER ÄNNU EN PRAKTIKDAG..

Nu inväntar jag mitt hjärta som jag inte träffat på evigheter (känns de som iallafall). Ska bli så skönt att få träffa han ♥

GODNATT

Ligger i sängen och inväntar bb, är helt slut i kroppen efter träningen igår och en lång dag praktik idag!
Började dagen med att städa i salongen, sen har jag hunnit med lite av varje, hjälpa Lena som körde fast med bilen ute i snöstormen, klippt Julia osv men super kul är de verkligen synd att de bara är 3 dagar kvar. Dock skönt att de är lov sen :)

Godnatt

-


I'LL NEVER STOP LOVING YOU! ♥



STRÅLANDE SOL!




Här är några bilder från idag. Har varit sjukt bra väder strålande sol och bara några minus, så vi tog vara på tiden och var ute största delen av dagen, fotografering bandy och en liten prommis till och från bandyplan. Kalix vann sin match och mitt hjärta var jätte duktig.
Efter att felicia for har jag inte hunnit göra så mycket, duschade för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och laddar för ännu en vecka praktik! :)

UPPDATTERINGEN ÄR SOM DEN ÄR..

Hinner inte uppdattera allt för mycket pga. att jag har praktik på veckorna ochkommer hem så sent och är trött. Igår vaknade jag iallafall upp med hjärtat, låg i sängen och myste ett bra tag innan vi klev upp. Lite senare for han på match och Felicia kom hit, vi hann med en prommis till coop och hem, en spark tur till ica, mycker prat och lite annat kul, flott osv. Riktigt bästis mys, allt för länge sen sist!

Nu har jag nyss vaknat ska snart kliva upp och börja fixa mig, Felicia kommer snart och då ska vi ut och fota i finvädret, sen och se när hjärtat har bandymatch.

Så då vet ni de, intressant inlägg i know! Lägger kanske in bilderna sen idag om jag hinner :)

MIN HEMSTAD


Vi har gått igenom regn och solsken
när livet är som hårdast då får du mig att le
jag tar mig över broar jag tar mig genom tunnlar
korsningar och rödljus, jag ser de när jag blundar
Höghus och villor, fattiga och rika
vissa kan glida medans andra måste slita

BIG BROTHER


Ligger i sängen och väntar på att Big Brother ska börja, ikväll när jag kom hem från praktiken har jag klippt och färgat håret på min bror så lägger in bilder sen när jag har :)

HELGEN & DAGEN

Orkade inte skriva igår efter att vi kommit hem. När vi kom till Umeå i lördags var vi och åt, sen for vi till hotellet för att bada basta och sen mysa resten av kvällen. Vi började dagen igår med att kliva upp alldeles för tidigt och äta hotellfrukost, sen for vi mot bandyplan och såg första matchen. Efter den gick jag och hjärtat till stan i snöstormen för att gå och äta och fara på stadium. Sen väntade en lång bussresa hem, där de blev lite mer mys :)

min finaste ♥

Idag har jag haft min första praktik dag på Hår och naglar spa, har inte funnits sådär jätte mycket att göra har fått städa, göra en uppsättning och hjälpa till att planera den här veckan och nästa så jag ska ha något att göra. Hittills känns det iallafall bra och tror de kommer bli jätte kul!
Nu har jag kommit hem från min träning för ett tag sen, har varit och kollat på den och nu ska jag snart klippa pappa som har blivit alldeles för långhårig :)

PRAKTIK

Nu börjar jag dra mig mot min första dag på praktiken! :)

SNART..

Snart far vi mot umeå för en mysig natt på hotell och lite annat kul! :)

GRATTIS!

Idag fyller mitt hjärta 17 år, Grattis du är världens finaste! 


Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut - Jag älskar dig Jacob! ♥

FILM & SOVA

Har precis lagt mig i sängen för att slå igång en film innan jag somnar för ikväll. Idag har jag varit på skolan hade teori på idrotten, satt och lyssna hela lektionen på engelska, sen på matten räknade jag och Lena klart kapitlet så vi slipper jobba under praktiken. Sen ikväll har jag även hunnit städa upp i mitt rum och skrivit filmanalysen så nu har jag inget mer att tänka på innan praoen otroligt skönt!

Sista skoldagen imorgon innan helg, praktik och lov och så fyller även mitt hjärta år. Helgen ska jag och han åka iväg till umeå, sova på Scandic, mysa, kolla på bandy när mina systrar spelar eftersom att dom har cup där. Blir säkert jätte bra, och så får jag ju träffa Ania också som jag inte träffat sen i sommras :)



Godnatt!

KEEP ON WALKING


Keep on walking, keep on walking..


Har suttit och fixat med en ny header åt Fanny nu och blev precis klar, ni kan ju alltir klicka här om ni vill kolla hur de blev eller läsa hennes blogg. 
Har tillbringat min dag idag åt att ha bokcafé, göra bort historiaprov och räknat en massa sidor matte på skolan. Sen har jag bara varit med min fina resten av dagen, underbart! 



Kom på att jag inte visat vad vi gjort på karaktären i veckan, nu blev dock bilden felvänd men skitsamma. Vi har iallafall klippt en gradering (bilden) och lika längder som var de sista klippsättet, glömde fota de. Nästa vecka ska vi ut på praktik i 2 veckor och sen har vi sportlov, så 2 ynka skoldagar kvar. Ska faktiskt bli riktigt kul med praktik, skönt att slippa skolan om inte annat :)

ALLA ♥-DAG

Idag är de alla hjärtans dag vilket säkert ingen har missat. Fick vakna upp på bästa sättet, med mitt hjärta som var så gullig och kom hit igårkväll hade dock hellre legat kvar än att fara till skolan men men. Har gått igenom sista klipptekniken idag och även fått se hur man klipper en kill frisyr, efter skolan har jag också hunnit mysa lite med min fina. Skulle ta tag i historiapluggandet men somnade idag igen, så får ta tag i de nu har prov imorgon så nu måååste jag verkligen. Sen imorgon måste jag skriva filmanalysen till svenskan, känns som att vi har massor i skolan nu dock kanske de är för att vi har varit bortskämda med så lite saker tidigare :)


10 bevis på att du är kär.

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan

2. Du kan läsa sms från personen om och om igen

3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne

4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du

5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats

6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen

7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen

8. Du älskar att känna personens lukt

9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne

10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.


.

Svartsjuka är inte brist på förtroende, utan ett tecken på kärlek!


SMILE


BLINGSKAL.COM

Har försökt sova ut lite idag men vaknade ändå vid halv 11 så klev upp och åt frukost, for med och skjutsade mina systrar till en kompis och så nu hem igen. Lite senare ska jag fara till sporthallen för att hålla i handbollsskolan idag med Elin, men innan de skulle jag behöva ta tag i lite historiaplugg har prov på onsdag och har knappt börja läsa ännu..inte okej och de här prover måste jag klara!
Får se om jag skriver nå mer sen annart blir det väl imorgon, då har vi karaktär och tror vi skulle gå igenom den sista klipptekniken då :)




Behöver någon ett nytt/nya mobilskal tycker jag ni ska klicka er in här, där har dom super snygga skal och dessutom fri frakt!

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG


MY BOY IS THE BOY WHO..


FREDAG!

Ligger i sängen och har just skrivit klart min engelska artikel om en massa tykten och allt vad den nu skulle handla om, känns skönt att ha gjort bort den får ju dock se om jag får godkänt på den för tyckte de var jättesvårt men hoppas väl iallafall. Är ledig idag så har hunnit vara en sväng till stan med min kusin en sväng och handlat lite till mamma. Snart ska Felicia komma och lämna lite saker som jag bett hon köpa åt mig när hon ändå var i happis, efer de ska jag börja laga mat har lovat att stå för middagen idag så får väl se hur de blir. Och ikväll kommer mitt hjärta hit!




Hur snyggt skulle de inte vara med en tattuering på nyckelbenet med någon text, eller typ på insidan av armen?
Jag vill ha en nu!

PLAY PAUS STOP..


FÖRÄNDRING


Lite förändring på bloggen, vart så less allt de mörka.

Varit ledig från skolan idag, så har bara tagit de lugnt hela dagen myst med hjärtat osv. Imorgon ska vi till frisör för att fixa och fota vårat grupparbete, blir säkert jätte kul och sen tar jag helg eftersom vi har fått ledigt på fredag och får jobba hemma istället, skönt! 
Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon, godnatt :)

LÅT MIG..

Låt mig andas låt mig vara arg.

Låt mig förstå min ilska som är så svår att prata om

Stäng inte dörren utan låt mig få komma ut

Låt mig skrika låt mig sparka , slå på något bara

jag får ut min ilska som är så hård mot mig.

Låt mig inte få bära den låt mig få leva ut den

Låt mig bli fri i från mitt hat, rädsla och ilskan så att

Jag kan andras ut igen .


 


TEMAVECKA

Ska snart börja gå mot bussen och åka iväg till skolan, i veckan har vi temavecka tillsammans med 2orna och 3orna så vi har blivit indelade i olika grupper och fått varsin disneyfilm där vi ska försöka få modellerna att likna dem i filmen, våran grupp har fått Snövit så idag ska vi planera allt klart för resten av veckan. De kommer säkert bli jätte roligt! :)

ÄLSKADE HJÄRTAT..

Hjärtat, jag vet inte hur många gånger jag sagt det.. men jag tröttnar aldrig på att säga det heller, jag älskar dig så sjukt enormt
mycket.  De är helt otroligt hur man kan känna något så stort för en person.
Du betyder så sjukt mycket för mig, du ger mig värme, du är den som får mig att skratta även i de mörkaste stunderna . Du är den jag kan prata med om precis vad som helst. Du finns alltid där för mig och jag likaså för dig! 
Och jag vill verkligen att du ska veta att jag är sjukt ledsen att jag inte insåg de tidigare, att det var med dig jag skulle vara och ingen annan, jag ångrar alla misstag jag gjort så de gör ont vill bara glömma allt. Hade de gått hade jag spolat tillbaka tiden och tagit vara på den, varit med dig varenda sekund jag hade kunnat istället för att gå miste om en massa tid tillsammans med dig som hade kunnat vara lika underbar som nu.

Men jag antar att man inte ska gräva ner sig i det som varit, man lär sig av sina misstag och jag är glad att jag har dig nu iallafall. Du har gjort mig till den lyckligaste flickan som lever i denna värld.. Du var pusselbiten som fattades i mitt liv, någonting saknades och de var du. Med dig kan jag känna mig hel, jag kan älska och känna mig älskad tillbaka.
Och ska jag vara ärlig måste jag säga att de känns som att de har varit du och jag så sjukt mycket längre än de egentligen har. Jag hoppas du vet om att du är världens underbaraste person, ska göra allt jag någonsin för att alltid få ha dig kvar vid min sida..Jag kommer alltid att älska dig vad som än händer, min finaste Jacob





BRAND..

Bland de hemskaste jag någonsin sett, tänk att en familjs hus bara brinner ner till grunden och dom inte har en enda chans att rädda något som fanns där inne..för att inte tala om barnen, fyfan vad hemskt att komma och se sitt hus såhär!

Varit och tränat imorse innan skolan sen när jag kom hem har jag klippt mina systrar och myst med hjärtat lite tills vi fick höra om branden, man såg massor av rök till oss och de var ju inte så långt bort, kanske 300meter så vi gick dit och kollade. Tycker så himla synd om familjen som bodde där även om jag inte har en aning om vilka de är, men ingen förtjänar att se sitt hus såhär..



KALLT!

Ut i kylan och iväg till skolan, tur man har snäll morfar som kommer och skjutsar när de är nästan 28 MINUS ute..

LITE BÄTTRE BILD..

Lite bättre bild på håret.

Idag har jag varit på skolan, gjort prov och en massa andra jobbiga saker och har förövrigt massor som jag måste göra hemma nu..åh jag suger på att plugga läsa skriva och allt vi nu ska göra + att jag måste göra ett sista ryck för att lära mig flowpasset så jag kan komma igång snart.
Efter skolan har jag varit med mitt hjärta hela dagen och myst på och så, nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorgon har någon föreläsning 8 på morgon, sen på någon mässa.

-


RSS 2.0